szolgáltatásaim

Dolgozzunk együtt

Segítek neked a praxisod számára egyedi arculatot és saját weboldalt készíteni, hogy sikerre vihesd egészségügyi vállakozásod.

Weboldal készítés

Weboldal készítés

Az internet korában egy vállalkozás számára elengedhetetlen az online jelenlét. Ennek legfontosabb eleme a saját weboldal. Segítségemmel egészségügyi vállalkozásodnak olyan weboldala lehet, melynek letisztultsága segíti a felhasználó számára könnyen megtalálni a keresett információt, célzott felépítésével pedig pácienst konvertál az érdeklődőből.

Arculat-tervezés

Arculattervezés

Az online felületeken információt kereső emberekre tett első benyomás kulcsfontosságú praxisod sikerének szempontjából. Segítek neked egészségügyi vállakozások számára egy olyan arculat kialakításában, mely bizalmat ébreszt a páciensekben, megbízhatóságot sugároz, mindemellett pedig tükröz téged és egészségügyi tevékenységedet.

Tartalom-gyártás

Tartalomgyártás

A digitális egészségügyi tartalommarketing segítségével az egészségügyi vállalkozások online megjelenő tartalmakon keresztül közvetíthetnek értéket és és edukálhatják a potenciális pácienseket. Tudatos és célzott tartalomgyártással segítek népszerűsíteni egészségügyi szolgáltatásod és kommunikálni az érdeklődő páciensekkel.

Egyedi igények

Egyedi igények

Csomagajánlataimon túl lehetőséged van túllépni azok keretein és az egyedi ajánlatot teljes mértékben az igényeidre szabni, legyen szó az aloldalak számáról, a weboldalba épített egyedi elemkről (pl. pop-up ablak, időpont foglaló rendszer...), stb. Célom, hogy olyan weboldalt készítsek neked, mely teljes mértékben kielégíti az igényeidet és praxisod marketing céljait!

kiegészítő szolgáltatások

amiben még segítek neked

social media

Elkalauzollak a közösségi média világába, létrehozom és ha szeretnéd, hosszútávon kezelem is digitális közösségi felületeidet.

online hirdetés

Fizetett digitális marketing kampányok kivitelezésének segítségével rövid idő alatt segítek sikerre vinni vállalkozásod.

marketing coaching

Coaching szolgáltatásom keretein belül részletes iránymutatást adok, hogyan valósítsd meg digitális marketing céljaidat.

Hogyan dolgozom?

Amint megkaptam érdeklődésedet küldeni fogok neked egy válasz e-mailt, melyben találsz majd egy igényfelmérő kérdőívet. Ez alapján körvonalazódik az alapja annak, amit szeretnél.

Ennek kitöltése és visszaküldése után egyeztetni fogunk egy személyes vagy online találkozót, melynek alkalmával a kérdőívben megadott információk alapján megbeszéljük a weboldal fő vázát, célját, funkcióit. Kitérünk továbbá az elképzelt tartalmi elemekre, személyes elképzelésekre, arculati paraméterekre. Ekkor fogjuk az ajánlatot és szerződést is véglegesíteni.

A következő időszakban nem lesz dolgod, én fogok dolgozni az első körös terveken.

A következő egyeztetés alkalmával bemutatom számodra az első terveket (3 db arculati és 3 db weboldal koncepció, ha az innovator vagy a power csomagot választottad vagy egyedi ajánlat született). A kiválasztott tervek alapján véglegesítjük a stílust, a színeket, betűtípusokat, a weboldal szerkezetét. Ekkor fog sor kerülni az összeg 50%-ának kifizetésére.

Ezt követően a megbeszéltek alapján tovább dolgozom a végleges terveken, melyet folyamatosan egyeztetünk. Ez idő alatt 3 körben lesz lehetőséged apróbb módosításokra.

A munka végeztével bemutatom számodra a végleges arculati elemeket és az elkészült weboldalt. A maradék 50% kifizetését követően pedig mindent átadok számodra és élesítem a weboldalad.

ALTATÁS.HU

AZ ÉN AJÁNDÉKOM NEKED

30 Facebook bejegyzés ötlet egészségügyi szakembereknek